Grafisk bureau i Odense


Reklamebureau, grafisk produktion, kært barn...


Stærkt netværk og alle kompetencer bliver tilgængelige

Som kunde hos Kosmos Grafisk kan du forvente, at vi afdækker alle de ydelsesbehov du som kunde måtte have. Et stærkt netværk af trofaste samarbejdspartnere, som er opbygget igennem mangeårige relationer gør, at vi til enhver tid vil kunne aktivere nødvendige kompetencer.
Du vil som kunde have samme kontaktperson - mig - som sørger for, at opgaven bliver fuldt 100% til dørs, til aftalt tid og pris.
Tendensen med netværksbaserede bureauer er kommet for at blive. Vi vil på den måde altid have den rette størrelse, relevante kompetencer og konkurrenceevne.
Nedenstående, ser du et udpluk af vores kerneydelser.
Grafisk Design / AD

Kreativitet og indlevelse i alle former for grafisk bistand. Fra emballage til hyldeforkant. Fra intern formidling af værdier til ekstern branding. Fra plakat til annonce. Fra web til brochure. På tværs af medier og målgrupper.
Vi er med hele vejen. Er på hjemmebane med vores grafiske håndværk og kreative sparring. Altid i tæt dialog med vores kunder, så vi løbende kan optimere og forbedre.
 

Website / CMS

Vores web-løsninger har fokus på brugervenlighed, salg og atter brugervenlighed! Kodeordet er brugervenlighed og tilgængelighed – både for den, der bygger sitet op og den, der bruger og besøger sitet.
Vores web-partner Dynamic Web står for udvikling af CMS’et. Det garanterer dig og os den nyeste .NET-teknologi og de optimale betingelser for succes med vores online markedsføring. Dynamic-Webs CMS har en af markedets mest brugervenlige brugerflader. Det øger motivationen for at bruge sit website som en mere dynamisk, opdateret og aktiv salgskanal.
 

Gode ord og tekster

Vi kan give dig masser af kompetent sparring på udvikling af ideer. Vi kan omsætte dem i budskaber. Vi kan tænke ord ind i den kreative del af vores samarbejde. Styrken er også at kende sin styrke og sine begrænsninger. Vil du have maksimalt udbytte af dine budskaber anbefaler vi at der kommer en professionel tekstforfatter indover dine budskaber. Dette gælder i såvel finpudsning og det kreative perspektiv på tingene. 
 

Film / Motiongraphics

Budskaber kan være både enkle og komplekse, mange og få.
Det samme gælder vores valg af medier til en kommunikation eller kampagne. Skal din film på tuben, i TV eller køres fra dit eget website/din egen server? Eller er en kombination af disse medier og platforme den rette løsning for dine budskaber?
Der kan skabes spændende, alternative og nytænkende kampagner med et markant viral-effekt, hvor alle de ”nye” medier spiller sammen.

 

Tryksager / Print

Tung og fyldig rapport på mange sider, i mange eksemplarer.
10.000 brevark med logo og klar afsender. Elegant omslagsmappe til salgsbreve, produktblade etc.
Uanset omfang på dine tryksager og printopgaver er altid konkurrencedygtige. Vi har markedets bedste samarbejdspartnere og priser. Vi har indgående kendskab til produktionsmetoder og placerer vi opgaven, hvor det er mest hensigtsmæssigt for projektets økonomi – uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

 

Storformatprint / Udstillingsmaterialer

Som total-leverandør af grafisk output har vi et meget attraktiv agentur fra en af markedets største og bedste leverandører. Vores produkter er prisskarpe og tåler sammenligning.

Vi kan tilbyd alle former for udstillingsmaterialer og printer (næsten) på alt.

 

Reklameartikler

Om det er en gimmick til din kampagne eller en specialdesignet reklameartikel er vi leveringsdygtig i den rette løsning. Vi kan tilbyde store temabaserede løsninger indenfor specifikke områder f.eks. golfartikler, skriveredskaber, grilltema etc.
Vi hører gerne dine specielle ønsker og kommer med et skræddersyet løsningsforslag til dig.